Tubaplayer’s Guide to the Galaxy – En romreise med LVO og stjernetubaist

LVO inviterer til en musikalsk romreise på Andenes 20 oktober. Det blir konsert med den verdenskjente tubaisten Øystein Baadsvik som solist og LVOs egen Ketil Vangen som dirigent. Også Andenes skolekorps er med. På programmet står bl.a. musikk fra filmen Star Wars av John Williams.

Øystein Baadsvik er kåret til en av historiens 10 topp-tubaister. På konserten skal han blant annet være solist med LVO i John Williams flotte konsert for tuba og orkester.

Andenes skolekorps skal ha en egen avdeling. LVO har også fått laget spesialstemmer til et par stykker slik at de unge blåserne kan spille sammen med symfoniorkesteret. Med 80 – 90 musikere på scenen blir det fullt trøkk!

Baadsvik er utdannet i Stockholm og USA. Så langt har han utgitt ti soloplater som alle har høstet strålende internasjonal omtale. Konserten arrangeres i samarbeid med Andenes skolekorps og Andøy kulturkontor. Publikum kan glede seg til en konsert helt utenom det vanlige.

Øystein Baadsvik hilser velkommen! (film)

Billetter kjøpes her!

Foto: Marte Bjerke

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.