Konsert med Baadsvik ble suksess!

Konserten med tubasolist Øystein Baadsvik og dirigent Ketil Vangen på Andenes i oktober, ble en kjempesuksess. Forestillingen som var et kunstnerisk samarbeid med Andenes skolekorps, høstet stor begeistring både hos publikum og i media. 

LVO forsøker som oftest å få til samarbeid med lokalt musikkliv men det er første gang orkesteret har denne type samspill. Korpset innledet konserten med tre stykker under sin dirigent, Bård Yngve Klausen. Produsent Mats Iversen Vangen hadde skrevet egne stemmer til korpset slik at de kunne spille sammen med LVO under John Williams’ Star Wars Suite. Orkesteret telte da nærmere 80 musikere.

Rundt 160 fornøyde publikummere kom til idrettshallen på Andenes. Etter konserten var det  presseoverskrifter som «Fabelaktig konsert», «LVO med stjernekonsert» og «En fantastisk konsertopplevelse». Nyhetsinnslag i lyd og bilde på Vesterålen Online.

LVO er et turnerende orkester. Til våren blir det konserter i Bø og Øksnes sammen med tre kor fra de to kommunene.

Foto: Jørn Aune og Morten Eilertsen

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.