Suksesskonsert med Halvdan Sivertsen og LVO

Et fullsatt Lofoten kulturhus overvar konserten med LVO og Halvdan Sivertsen. Det ble en aften helt utenom det vanlige. På det meste var 120 musikere på scenen samtidig. LVO med amatører og profesjonelle telte 65, barnekoret Lofoten miniVoices og unge strykere fra Vågan, Hadsel og Sortland kulturskoler rundt 55. I tillegg hadde Ensemble Blå fra Sortland egne innslag med Halvdan under konserten.

Det måtte tre ekstranummer til etter taktfast trampeklapp. Halvdan selv var i storform. Selv hadde han ødelagt høyre arm etter et fall og måtte ha «reservegitarist». Pianisten Sindre Myrbostad i Ensemble Blå tok utfordringen på en dags varsel! Morgenen etter konserten sendte dirigenten Bjørn Sagstad en e-post til produsent Simen Iversen Vangen der han blant annet skrev. – Dere har gjort et varig inntrykk. Både musikalsk og organisatorisk. Dette ble noe av det fineste jeg har vært med på. 

Foto: Morten Eilertsen

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.