«Unge Talenter» – LVO med lokale solister på Leknes

Den 21. oktober bli det en helt spesiell konsert med ni unge talenter og Lofoten og Vesterålen Orkesterforening. På programmet står verker av Bull, Arutjunian, Neruda, Wienawski, Mozart, Saint-Saens, Larsson, Haydn, Mozart og Brahms. Dirigent er Ketil Vangen som også dirigerte orkesteret under Meieriets åpningsforestilling.Blant solistene som er tatt ut av LVOs programkomite, er Vestvågøys egen Temmam Al-Taie på trompet. De øvrige er Marthe Sofie Hansen, klarinett fra Andøy, Birgitte Frendal, fløyte og Celia Sanchez-Nieves, fiolin fra Hadsel, Victor Vogel, trompet fra Lødingen, Aurora Winsjansen og Silje Risjord begge på fiolin fra Sortland og på cello Hedda R. H. Dyrnes og Pelle Winsjansen, også fra Sortland.

LVO er et semiprofesjonelt orkester med amatører og profesjonelle fra Lofoten og Vesterålen og andre distrikter. Mange unge er med. Orkesteret har den siste tiden høstet store suksesser sammen med solister som Arve Tellefsen og sangere på toppnivå.

Publikum kan glede seg til å oppleve noen av morgendagens musikere som har vokst opp i distriktet vårt.  

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.