Symfoniske filmpirater

Høstens LVO-konsert i Sørvågen, ytterst i Lofoten, nærmer seg. Den går av stabelen søndag 15. oktober og har fått tittelen  «Symfoniske filmpirater». LVO forsyner seg denne gangen rikelig av musikk fra populære filmer som spenner fra Star Wars og Harry Potter til Ringenes herre og Orions belte. Håkon Kristiansen fra Sortland er engasjert som dirigent.

foto: Mats Iversen Vangen
Unge LVOere

Sørvågen skole, søndag 15. oktober klokka 1500.

Billetter 150,-, skoleelever gratis.

Unge musikere fra de ni kulturskolene er spesielt invitert til å være med denne gangen. De får mulighet til å prøve seg som musikere i øyrikets symfoniorkester sammen med voksne amatører og profesjonelle. Juniorene får tilbud om forenklede spesialstemmer som gjør det mulig å være med selv om de ikke har spilt mer enn et par år. Mange fra regionen som i dag arbeider som yrkesmusikere rundt i landet, møtte for første gang symfonisk musikk gjennom en slik juniorsamling.

 

Moskesnes Musikkorps

 

LVO samarbeider ofte med lokale krefter. Denne gangen åpner konserten med Moskenes Musikkorps som blir dirigert av Jørn Ingebrigtsen. Også de har spennende filmmusikk på programmet.

 

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.