Stor publikumsbegeistring i Sørvågen

«Symfoniske filmpirater» inntok Sørvågen skoles aula i formiddag. Rundt 130 entusiastiske publikummere kom på konsert og fikk høre populære melodier fra de mest legendariske filmene i historien. Håkon Kristiansen førte Lofoten og Vesterålen Orkesterforening gjennom denne konserten på aller beste måte. Den ble avsluttet med musikken fra Star Wars til stor begeistring og publikum som krevde ekstranummer.

Sørvågen sydet av musikk denne helgen og skolens aula og klasserom var fylt opp av unge begeistrede LVO’ere. Antonie Anna Knutsen og Elada Mickeviciute ble intervjuet av Lofot-Tidende. De er begge 10 år 22489958_1229515950486649_2930172597986516749_nog fra Flakstad. De forteller at mye var morsomt i LVO-helga, men morsomst at så mange forskjellige folk kan bli til en sang! Les hele artikkelen: https://www.lofot-tidende.no/…/morsomst-at-sa-…/s/5-28-52098 
Foto: Kathrine Jusnes.

I tillegg hadde Moskenes Musikkorps en fin åpning på konserten, og varmet opp publikum med en avdeling filmklassikere for korps før orkesteret kom på scenen.

En veldig begeistret ordfører takket for konserten og overrakte blomster til Erik Bugge, LVO’s styreleder, før orkesteret avsluttet konserten med John Williams sitt legendariske mesterverk.

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.