foto: Mareno Leonhardsen

Suksessforestillinger med Arve Tellefsen og LVO

Lofoten og Vesterålen Orkesterforening har hatt kjempesuksess. På yttersiden av Vesterålen. Arve Tellefesen og orkesteret var i toppform, og under ledelse av Halldis Rønning ble det to minneverdige dager for orkesterets medlemmer. LVO var på sitt aller største denne helga og talte 70 musikere; profesjonelle, amatører og ungdommer fra regionen.

foto: Mareno Leonhardsen
foto: Mareno Leonhardsen

Tellefsen sier at det er helt uvanlig at et slikt orkester har med så mange unge. «Man skal reise lenge rundt i Norges land for å finne maken». Han vil gjerne få trylleformelen på hvordan LVO klarer å få til så god rekruttering.

Publikum satt også stor pris på konsertene, og de var mange. Myre kirke var totalt utsolgt lørdag, og det var flere hundre tilhørere på søndagens konsert i Bø. Da Montis Csárdás kom som ekstranummer helt på tampen stod stemningen i taket.

Styreleder i orkesteret Erik Bugge kunne ikke vært mer fornøyd med produksjonen, og han lovpriste de lokale arrangørene på Myre og i Bø. «Dette prosjektet hadde ikke latt seg gjennomføre uten deres fantastiske hjelp».

foto: Mareno Leonhardsen
foto: Mareno Leonhardsen

Les om konsertene på Bladet Vesterålens web-utgave: «Tellefsen og LVO innfridde»

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.