foto: Per Heimly

Arve Tellefsen og LVO til yttersida

Til våren kommer Arve Tellefsen til Vesterålen. Han skal være solist med Lofoten og Vesterålen Orkesterforening og for første gang besøke Øksnes og Bø. Konsertene blir i Myre kirke og i Bøhallen 1. og 2 april. Arve gleder seg til å besøke yttersida av Vesterålen. Halldis Rønning, som har blitt kalt «symfoniens popstjerne», er engasjert som dirigent til konserten.

foto: Thomas Kolbein Olsen
foto: Thomas Kolbein Olsen

Det er 35 år siden Tellefsen sist spilte med LVO. Da var han solist i Max Bruchs fiolinkonsert på Sortland og i Svolvær. Han fylte nylig 80 år og ble hedret av Norges statsminister på en festkonsert i Universitetets aula. Arve Tellefsen er Norges mest folkekjære toppmusikere og har gjort klassisk musikk tilgjengelig for et stort publikum. På konsertene i Vesterålen skal han spille populære stykker for fiolin og orkester. Orkesteret skal også spille Frans Schuberts vakre symfoni, «Den ufullendte». Publikum kan glede seg til to konserter helt utenom det vanlige.

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.