«Musling med melk» med Tonje Unstad

Tonje Unstad, Lofoten og Vesterålen Orkesterforening og elever fra Vestvågøy kulturskole, presenterer den fantastiske familieforestillingen «Musling med melk». Tonje Unstad er en anerkjent låtskriver og artist, og har blant annet mottatt to spellemannspriser for sitt arbeid. Forestillingen, som ble til i samarbeid med Arktisk Filharmoni, ledes av dirigent Håkon Kristiansen.

«Sjørøver Magda bærer på en hemmelighet. Du vet ikke hvem hun er, sier du? Jo, det kan jeg fortelle deg. Men da må vi dykke! Ned i havet blant sjøstjerner, krabber og rare maneter. For det er der Sjørøver Magda står. Til rors på sitt eget skipsvrak, dypt der nede på havets bunn.»

«Musling med melk er et univers den grenseløse barnefantasien verdig,» skrev Morgenbladet og sammenlignet Unstads tekster med Inger Hagerups. «Musling med melk» ble spellemannsnominerte i 2018.

Meieriet Kultursenter, søndag 20. februar klokken 15.00

Lofoten og Vesterålen Orkesterforening er et spleiselag mellom alle kommuner i Lofoten og Vesterålen, og er «vårt eget» symfoniorkester. 

Vi gleder oss til å møte dere!

Bilde av Tonje er tatt av Kasper Holgersen. Illustrationen på plakaten er laget av Ida Larmo og Renate Rognan, plakaten er laget av Mats Iversen Vangen.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.