Fotefar – i full symfoni

Endelig er det klart for LVO´s lenge planlagte samarbeid med den fantastiske folkemusikkgruppa Fotefar. Det blir en konsertopplevelse av de helt store, helt ytterst i Lofoten! Kjøp billett her!

Fotefar er landsdelsmusikere i Troms og Finnmark. De har gitt ut to plater og de har samarbeidet med en rekke artister. Musikken komponerer og arrangerer de ofte selv, men de tar også i bruk tradisjonsmusikk fra Nord-Norge.

Lenas magiske stemme og formidlingsevne, det forrykende felespillet til Ragnhild og Bendiks oppfinnsomme øre for arrangement utgjør viktige elementer i det unike soundet til Fotefar.

Til denne konserten har Bendik skrevet noen oppfinnsomme arrangement spesielt for Lofoten og Vesterålen Orkesterforening, og det er med store forventninger vi ønsker dere alle velkommen til konsert!

På denne turen vikarierer den meget dyktige og allsidige folkemusikeren Johanna-Adele Jüssi for Ragnhild Furebotten på fele. Johanna er fra Estland og bor nå i Målselv. Hun har studert, spilt og bodd i mange land og flere steder i Norge, og har latt seg inspirere av musikken og menneskene hun har møtt. Hun spiller sammen med Fotefars Lena og Bendik i flere andre produksjoner og er med det en helt naturlig felevikar i Fotefar.

Gjestesolist på fele er vår egen Leif Egil Andreassen, som har vokst opp i folkemusikkmiljøet i Vestvågøy.

Lena Jinnegren – sang, tangenter, gitar
Johanna-Adele Jüssi – feler
Bendik Lund Haanshus – gitarer
Leif Egil Andreassen – feler

Lofoten og Vesterålen Orkesterforening
Ketil Vangen – dirigent

Sørvågen Skole, søndag 3. april klokken 1400

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.