LVO kommer til Dverberg

Lofoten- og Vesterålen Orkesterforening har vært på Andøya mange ganger, men til helga kommer orkesteret for første gang til Dverberg. Teaterklubb ´81 er vertskap, og vi har sammen funnet frem til tre av Andøyas talentfulle solister som får opptre samme med fullt symfoniorkester.

Førstkommende søndag får du dermed høre Natalia Grippo, Runa Sørlundsengen Stave og Nikoline Spjelkavik sammen med orkesteret. Musikken i konserten spenner vidt, fra Händel, via Mahler og til Andøysangen – spesialarrangert for anledninga!
Lofoten- og Vesterålen Orkesterforening er regions helt egne symfoniorkester. Orkesteret er sammensatt av unge, lovende talenter, dyktige amatørmusikere og profesjonelle musikere. Fire ganger i året møtes de ulike steder i Lofoten og Vesterålen for å lage symfonisk musikk sammen. Denne gangen er turen kommet til Andøya og Dverberg.
I år er det 40 år siden Lofoten- og Vesterålen Orkesteforening ble grunnlagt. Til høsten blir det en storslått feiring, men allerede nå på søndag tjuvstarter vi feiringa. Med musikanter fra ti til åtti år på scenen blir dette en flott opplevelse på Dverberg. Velkommen!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.