LVO og Tonje Unstad

Tonje Unstad, Lofoten og Vesterålen Orkesterforening og elever fra Sortland kulturskole, presenterer den fantastiske familieforestillingen «Musling med melk»!

«Sjørøver Magda bærer på en hemmelighet. Du vet ikke hvem hun er, sier du? Jo, det kan jeg fortelle deg. Men da må vi dykke! Ned i havet blant sjøstjerner, krabber og rare maneter. For det er der Sjørøver Magda står. Til rors på sitt eget skipsvrak, dypt der nede på havets bunn.»

«Musling med melk er et univers den grenseløse barnefantasien verdig,» skrev Morgenbladet og sammenlignet Unstads tekster med Inger Hagerups. «Musling med melk» ble spellemannsnominert i 2018.

Unstad er en anerkjent låtskriver og artist, og har blant annet mottatt to spellemannspriser for sitt arbeid. Forestillingen, som ble til i samarbeid med Arktisk Filharmoni, ledes av dirigent Håkon Kristiansen, som til daglig bor og arbeider i Vesterålen.

Lofoten og Vesterålen Orkesterforening er et spleiselag mellom alle kommuner i Lofoten og Vesterålen, og er «vårt eget» symfoniorkester.

Denne produksjonen er raust støttet av Nordland Fylkeskommune og Sparebank1 Nord-Norge «Samfunnsløftet».

Billetter:

Kulturfabrikken Sortland, Møysalen, lørdag 4. november klokken 1700

Dverberg Samfunnshus, søndag 5. november klokken 1400

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.